Acasa

FDI Top Consult este o companie romaneasca, specializata in servicii de consultanta integrata si management  pentru dezvoltarea de afaceri pe teritoriul Romaniei in special de catre investitori din afara granitelor tarii.

FDI Top Consult are ca scop dezvoltarea mediului de afaceri din Romania prin incurajarea si facilitarea accesului investitorilor straini pe piata interna.

FDI Top Consult ofera servicii complete pentru investitori care doresc sa isi dezvolte afaceri in Romania. Beneficiind de o echipa foarte experimentata in finantarea companiilor romanesti si straine, servind deja unor corporatii de peste tot in Europa.

FDI este dispus sa-si extinda portofoliul existent, peste tot in lume. Principala valoare adaugata a serviciilor noastre este integrarea: furnizorii de servicii  independente actioneaza ca un intreg sub acelasi management.

Suntem de asemenea specializati in intocmirea de proiecte pentru obtinerea de finantari din fonduri europene – de la documentatia initiala si pana la finalizarea proiectelor de investitii.

Principalele noastre domenii de activitate sunt: